<xmp> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9845524\x26blogName\x3dRook+USA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rookusa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rookusa.blogspot.com/\x26vt\x3d-8846373986094620866', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>

Rook USA

Monday, February 21, 2005

Tasha vindt hert

Tasha bij het door haar gevonden dode hert

Ella gaat elke dag met Tasha wandelen. Tijdens de dagelijkse wandeling van gisteren had Ella Tasha ook even laten rennen door het kleine stukje moeras achterin het park achter ons huis.
Altijd achter haar neus aan rennend vond ze al snel een groot dood mannetjes hert wat dankzij de dooi van de afgelopen dagen bloot was komen te liggen.
Vandaag zijn we samen met Tasha weer even wezen kijken bij het hertenkadaver en heb ik onder andere bovenstaande foto gemaakt.
Gisteren staarden de ogen van het hert Ella nog glazig aan. De dooi van de afgelopen dagen moeten de enorme diepvriesmaaltijd echter gedeeltelijk klaar hebben gemaakt voor consumptie. De smeuïge hertenoogbollen moeter er bij de kraaien lekker ingegaan zijn! Nu waren het slechts twee zwarte holle oogkassen.

3 Comments:

Lijkt me dat het een stevig luchtje gaat worden als ze hem niet ruimen. Zitten er in het moeras misschien ook krokos, anders ruimen die het wel op.

 

Zulke herten zien wij hier niet. Alleen reeën (Bambi's). Tasha is een mooie hond...kijkt erg wijs uit haar ogen :-)

 

@CasaSpider, Henk (ES), Arina: Het kadaver ligt ver genoeg in het moerasje, dat het van buiten het moerasje niet te zien is. Wasbeertjes, kraaien en dan vervolgens maden zullen zich ontfermen over het feestmaal. Als die klaar zijn dan haal ik de schedel met het gewei op.
Als we de city er niet van op de hoogte stellen, dan zal het er hoogstwaarschijnlijk gewoon blijven liggen rotten.
Stinken zal het zeker! Maar zolang de wind niet vanuit het zuiden komt (wat slechts weinig voorkomt) zullen wij er geen last van hebben.
@w8in: Dat wijs uit haar ogen kijken heeft Tasha van mij afgekeken! :-)

 


Yes, I also want to post a Comment!

<< Naar Rook USA Homepage








This page is powered by Blogger. Isn't yours?