<xmp> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9845524\x26blogName\x3dRook+USA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rookusa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rookusa.blogspot.com/\x26vt\x3d-8846373986094620866', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>

Rook USA

Saturday, February 12, 2005

Sweetheart Dance en Sock Hop

Op de High School van Ivan (18) en Ewout (15) onderwerpt een aan school geliëerde club de leerlingen jaarlijks aan een lijst van 36 multiple-choice vragen. De antwoorden op de vragen worden ingevoerd in een computer en vervolgens worden de antwoorden van iedere leerling vergeleken met die van de andere leerlingen. Voor een dollar kun je een uitdraai krijgen van de top-15 meisjes en top-15 jongens waar jij de meeste overeenkomsten mee hebt. Een percentage achter elke naam geeft aan hoeveel procent ze met je overeenkomen.
Je moet je overigens niet te veel voorstellen bij de vragen van de enquete, daar het geheel bedoeld is voor de fun en niet zozeer als een huwelijksbureau-service.
Enkele dagen nadat de resultaten van de enquete uitkomen wordt dan vervolgens de Sweetheart Dance gehouden in de gym van de school. Ga je met iemand naar de dance die voorkomt in je top-15, dan krijg je een dollar korting op je toegangskaartje. Ivan's vriendinnetje Holly stond nummer één in zijn top-15, dus hij had z'n dollar weer gemakkelijk terugverdient.
De Sweetheart Dance was gisteravond. Ivan ging er met Holly naar toe. Ewout had er niet zoveel zin in en bleef dus thuis.

Op de Elementary School van Lisandra (9) hadden ze gisteravond hun jaarlijkse Sock Hop, een dance in jaren 60 stijl. De lagere school jeugd komt dan allemaal opdraven in jaren 60 kleren. Foto's houd je nog tegoed.

0 Comments:


Yes, I also want to post a Comment!

<< Naar Rook USA Homepage








This page is powered by Blogger. Isn't yours?