<xmp> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9845524\x26blogName\x3dRook+USA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rookusa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rookusa.blogspot.com/\x26vt\x3d-8846373986094620866', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>

Rook USA

Saturday, April 02, 2005

Wild Wolves kunnen zich meten met Ajax

AjaxVandaag hebben de Wild Wolves hun eerste wedstrijd van het voorjaarsseizoen gespeeld. De wedstrijd eindigde voor de Wild Wolves, net als vandaag voor Ajax, in een 2-1 nederlaag. Waar het echter voor Ajax een 'pijnijk verlies' was, was het voor de Wild Wolves een mooi resultaat.
We speelden vandaag tegen een team van een andere league dat al jaren met elkaar speelt. De eerste 10 minuten hadden mijn meiden nodig om terug te komen in het wedstrijdritme, en om te schakelen van de kip-zonder-kop-tactiek naar een wat structurelere aanpak van het spel. De twee tegengoals en de inspirerende woorden van de coach deden wonderen. De rest van de wedstrijd kwam het andere team niet meer tot scoren. Onze goal in het derde kwartier was het resultaat van een prachtig stukje samenwerking.
Coach Rook was erg tevreden over z'n meisjes!

Overigens wordt er in de league waarin the Wild Wolves spelen officieel geen score bijgehouden. Gevoetbald wordt er alleen voor de lol. Leg dat echter maar eens uit aan de coaches en vooral de ouders...

4 Comments:

Ja, ik schreef 't al eerder: Wild Woves are Winners!
't Is maar net hoe je iets ervaart en door jouw wedstrijdverslag kan ik je winning mood goed begrijpen.
Leuk!

 

Ja de grens tuusen hobby en het voor het brood doen is soms ver te zoeken bij vooral veel ouders. Jammer!

 

Leuk om te zien hoe een absoluut resultaat (1-2) zo relatief is. Waar Ajax van heel hoog komt en dus beschamend verliest, zijn jullie bezig met het opbouwen van een hecht team. Dan is een 1-2 nederlaag tegen een sterk team bijna een overwinning.
Go! Wild Wolves, go!
(En de coach ook natuurlijk)

 

@WW: De Wild Wolves (óók WW overigens...) zijn een gemiddeld team. Ze kunnen het erg goed met elkaar vinden en hebben veel plezier in het voetballen.
@Henk (ES): Er zijn ouders die echt de ballen verstand van voetbal hebben, die van de zijlijn instructies als "take her down!" naar hun dochter schreeuwen als die een duel aangaat met een tegenspeler.
@CasaSpider: Toen je deze comment schreef (9:35 AM) was Feyenoord-AZ net afgelopen. Wist je toen al dat ze met 4-2 gewonnen hadden, of wil je nooit de wedstrijduitslag horen tot je Studio Sport gezien hebt?
Dankzij de winst van Feyenoord en het verlies van AZ en Ajax wordt de strijd om de 2e plaats in de eredivisie ineens erg spannend.

 


Yes, I also want to post a Comment!

<< Naar Rook USA Homepage








This page is powered by Blogger. Isn't yours?