<xmp> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9845524\x26blogName\x3dRook+USA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rookusa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rookusa.blogspot.com/\x26vt\x3d-8846373986094620866', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>

Rook USA

Thursday, March 24, 2005

Voetbaltraining gecanceld

Na een koude start van het voorjaarsseizoen, en eigenlijk alleen maar kouder wordende trainingen, was ik vandaag genoodzaakt de voetbaltraining af te lasten vanwege regen. Het schooldistrict staat namelijk niet toe dat we hun gras gebruiken als het nat is. (Ik train met de Wild Wolves op een grasveld naast een school.)
Toen ik om kwart voor vijf thuis kwam stond Lisandra (10), ondanks de regen en de zeer lage temperatuur (2°C), al helemaal klaar in haar voetbalkleren. Klaar om naar buiten te gaan. Klaar om lekker te gaan voetballen. Ze was dan ook teleurgesteld dat het feest vandaag niet door ging.
Bij thuiskomst had ik nog 25 minuten de tijd om de andere 11 meisjes af te bellen. Ook hier teleurgestelde meisjes. Eén van de meisjes had eerder al bezorgd aan haar moeder gevraagd: "Mom, how much rain does it take to cancel practice?" ("Mama, hoeveel regen is er nodig om voetbaltraining af te lasten?")

Later vanavond is de regen overgegaan in sneeuw...

2 Comments:

Dat is mij nog nooit gelukt. In zo korte tijd zoveel jongedames teleurstellen... ;-)

 

@Arina: Het park is aangelegd op een stukje zeer arme kleigrond. Het gras groeit er nier erg goed. Tijdens/na een regenbui wordt het meestal een zootje.
@CasaSpider: Je weet weer eens een vette glimlach op m'n gezicht te toveren...

 


Yes, I also want to post a Comment!

<< Naar Rook USA Homepage








This page is powered by Blogger. Isn't yours?