<xmp> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9845524\x26blogName\x3dRook+USA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rookusa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rookusa.blogspot.com/\x26vt\x3d-8846373986094620866', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>

Rook USA

Monday, March 14, 2005

Koeieletters

Lisandra met 'COW' op haar voorhoofd

Vrijdagavond had Lisandra (10) op haar school een carnival. Een dertigtal spelletjes waren overal in de klassen opgesteld. Onder het motto 'altijd prijs' waren er bij alle spelletjes kleine prijsjes te winnen.

De kids konden op de carnival ook hun gezicht laten beschilderen. Lisandra had op haar ene wang een een aap laten schilderen en op haar andere wang een koe. Om de wereld nog eens extra op haar nieuwe fobie te wijzen, had ze op haar voorhoofd 'COW' laten schilderen.
Lisandra was zo in haar nopjes met de gezichtsverfraaiïngen dat ze het douchen maar een keertje oversloeg. Hoppakee, ongewassen tussen de klamme lappen.

De volgende morgen was ze toch wat minder happy met de koe op haar wang ("It just didn't look that good..."). De huidvriendelijke gezichtverf liet zich er gemakkelijk afwassen. Voor de koe wist wat 'm overkwam was ie al verdwenen.
De aap op haar andere wang en de COW op haar voorhoofd overleefden het tot zaterdagavond. Ook zij werden toen slachtoffer van de eenvoudige afwasbaarheid van de gezichtverf. Down the drain they went...

Zondagmorgen bleek de huidvriendelijke gezichtverf helemaal niet zo huidvriendelijk geweest te zijn. Op Lisandra's wangen was geen spoor meer te vinden van de beschilderingen, maar dat was absoluut niet te zeggen van haar voorhoofd. Het woord 'COW' stond nog steeds op haar voorhoofd, maar nu in reliëf. Je kon de letters voelen! Ook vandaag waren de letters nog niet verdwenen zoals je op bovenstaande foto kunt zien.

Daar ben je mooi klaar mee als er 'COW' in koeieletters op je voorhoofd staat!

2 Comments:

Op school zal vandaag het geloei niet van de lucht zijn... ;-)

 

pijnlijk

 


Yes, I also want to post a Comment!

<< Naar Rook USA Homepage








This page is powered by Blogger. Isn't yours?