<xmp> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9845524\x26blogName\x3dRook+USA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rookusa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rookusa.blogspot.com/\x26vt\x3d-8846373986094620866', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>

Rook USA

Saturday, March 12, 2005

Brievenbus geruïneerd

Brievenbus van de buren

Naast het feit dat veel opgeschoten jeugd zich te oud voelt om nog met de schoolbus naar school te gaan, vinden Ivan (18) en Ewout (15) het maar niks dat hun bus dit jaar slechts 5 minuten voor aanvang van de lessen bij de school arriveert. Al vanaf het begin van het schooljaar rijden Ivan en Ewout daarom vrijwel elke ochtend mee met buurmeisje Allison (16).
Allison rijdt in een witte 2-deurs Chevrolet Beretta. Omdat de auto's van haar ouders al in de garage staan, is Allison genoodzaakt haar auto voor het huis op straat te parkeren. Ivan en Ewout helpen haar 's morgens daarom meestal met het ijsvrij krabben van de autoruiten.

Gisteren reden voor de afwisseling ook Allison's jongere (half)broertjes Alex (13) en Micah (9) met haar mee. Nog vóór Allison wegreed, zaten Alex en Micah al vreselijk te ouwehoeren op de achterbank. Zoals een goede opvoedkundig ingestelde zus betaamd, probeerde Allison Micah een lel te verkopen. Dit deed ze terwijl ze een peut gas gaf. Daarbij trok ze het stuur een beetje naar rechts, met als gevolg dat haar auto een stukje bij onze andere buren door de berm reed.
Bij de meeste huizen is de berm het territorium van de brievenbus. Zo ook bij onze buren. Een ontmoeting met de brievenbus bleek onvermijdelijk. Het bovenste gedeelte van de brievenbus brak af en rolde over de moterkap en het autodak aan de achterkant weer van de auto af. Het onderste gedeelte van de brievenbus bleef scheef in de grond steken.

De buurvrouw heeft inmiddels het onderste gedeelte van de brievenbus weer een beetje rechtop getrokken en vervolgens het bovenste gedeelte er aanvast geknoopt.
Vanochtend moest de postbode helemaal uit zijn autoraampje hangen om de post in de brievenbus te doen.

3 Comments:

Ik vind het knap dat je zo'n objectief verslag hebt gemaakt, zonder enige toespeling of verwijzing... :-)
(Zijn die brievenbussen nou echt zo gigantisch of is dat de vertekening van de foto?)

 

Dat moet vertekening zijn. Zulke grote brievenbussen zie ik hier nooit. En volgens mij woont Henk niet in Texas ;-)

 

@CasaSpider and W8in: De brievenbus is iets breder dan een gemiddelde brievenbus, maar zo heel erg groot is ook weer niet.
Toch vond de buurman de brievenbus kennelijk zelf ook wat aan de grote kant, want vandaag heeft ie 'm vervangen door een wat slanker exemplaar. Hij heeft wederom zo'n lelijk plastic ding neergezet. Ik denk er daarom over om Allison $20 dollar te geven met het verzoek dat ze de nieuwe mailbox ook van z'n sokkel ramt.

 


Yes, I also want to post a Comment!

<< Naar Rook USA Homepage








This page is powered by Blogger. Isn't yours?