<xmp> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9845524\x26blogName\x3dRook+USA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rookusa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rookusa.blogspot.com/\x26vt\x3d-8846373986094620866', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>

Rook USA

Thursday, March 17, 2005

Meet the Wild Wolves!

Wild Wolves

En hier zijn ze dan, mijn meiden: de Wild Wolves!
Zo gek als achterdeuren, wilden ze wel even poseren voor een groepsfoto.

Achterste rij (van links naar rechts): Kelly, Zoe, Madison, Lizzy, Alexa
Voorste rij (van links naar rechts): Holley, Paige, Jenae, Katie, Tracy

Lisandra's voetbalnaam is dus 'Lizzy'. Zo wil ze zelf genoemd worden.

De tweede helft van het voetbalseizoen moet ik het stellen zonder onze topscoorder Lexi (goed voor 9 van de 19 goals gedurende de eerste helft van het seizoen). Zij heeft zich aangesloten bij een voetbalclub die op een aanmerkelijk hoger niveau voetbal beoefend. Met professionele coaches enzo.
MC en Sarah staan niet op de foto. MC had pijn in haar buik afgelopen zaterdag, en voor ze het wist lag ze al onder het mes in het ziekenhuis om van haar appendix verlost te worden. MC zal er daarom de komende weken even niet bij zijn. Sarah had conflicten met haar balletlessen.

5 Comments:

De wilde wolven zijn kennelijk zo wild dat ze tijdens hun digitale reis over de grote plas op de foto door elkaar zijn gaan staan. Lizzy staat n.l. op de foto vierde van links terwijl ze in het onderschrift op derde van links staat.

 

@Pa Rook: Oops, ik had Lizzy en Madison omgewisseld. 't is inmiddels gecorrigeerd.

 

Henk, je hebt die secuurheid niet van een vreemde!

 

Wild Wolves = Winners!

 

Lijkt me inderdaad een wild en leuk stelletje Henk, moet hartstikke leuk zijn die te begeleiden, geniet ze!

 


Yes, I also want to post a Comment!

<< Naar Rook USA Homepage








This page is powered by Blogger. Isn't yours?