<xmp> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9845524\x26blogName\x3dRook+USA\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rookusa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rookusa.blogspot.com/\x26vt\x3d-8846373986094620866', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>

Rook USA

Thursday, February 24, 2005

Lisandra's voetbalshirtobsessie

Lisandra in voetbalshirtAl een paar maanden lang is Lisandra (9) geobsedeerd door voetbalshirts. Als het aan haar ligt heeft ze elke dag een voetbalshirt aan.

Ella heeft hier en daar de nodige shirts op de kop weten te tikken, en ook ik wist er eentje voor haar te bemachtigen tijdens de laatste caochmeeting. Ze heeft er inmiddels een stuk of zes en wisseld daarmee af.
Oh ja, en ze heeft nog geen Oranje Nederlands voetbalshirt...

Nu is een kortmouwige voetbalshirtje niet het eerste waar je aan denkt als het buiten vriest dat het kraakt, maar dat kan Lisandra niets schelen.
Ook vandaag ging ze weer in een voetbalshirtje naar school. Vandaag had ze een wat simpeler groen voetbalshirt aan.

Nog een paar weken en dan begint het voetbalseizoen weer! Vader en dochter staan beide te popelen om weer aan de slag te gaan.

4 Comments:

Ze lijkt op jou. Die fases horen er nou eenmaal bij, het kan allemaal nog veel extremer.

 

Een voetbalshirt en hoge hakken... lijkt mij een goede combinatie!
(Maar dat zal wel niet Lisandra's bedoeling zijn... ;-))

 

zeg rook,
die hint komt wel duidelijk over hoor :)

 

@Henk (ES): Ik heb er daarom ook geen enkele moeite mee!
@CasaSpider: Sssssht! Straks breng je haar nog op ideeën...
@Ferrie: Betekent dat dat ik nu de postbode in de gaten moet gaan houden? :-)

 


Yes, I also want to post a Comment!

<< Naar Rook USA Homepage








This page is powered by Blogger. Isn't yours?